Simple Name...

Wednesday, 29 February 2012

Kem menembak

      salam.... aku ade cerita kat sini psal kem menembak ari ue... pada 22/02/12 skolah TSNI tlah antar 12 perempuan n 12 lelaki anggota KADET POLIS DIRAJA MALAYSIA tok latihan menembak di SMK SULTAN ISMAIL JB . best gler dpt blajar care2 mngendalikan senjata ..senjata itu ialah M16 ...then pertndingannyew di LAPANGAN SASAR ,BUKIT KANGKAR MUAR..mmg syokkk !!! 


      pada 25/02/2012 ...brlangsungnyew pertandingan menembak ...
mle2 cikgu kata kumpul kt sekolah kul 3.30 pagi ...awl gler ..ayam pon lom bngun lagi tu ....then mse mlm jmaat aku tidur uema DIYANA ZIN mmg gempak gler ...pagi2 lagi dh dekak n poco2..haha...smpai kne mrh ngn nenek dia ..hahaha tak boleh blahhh ...then mlm tu jgak aku g jumpe kekasih aku ..sbelum pergi mninggalkan JOHOR BAHRU .hehe nk lpas kn rindu lah ....mmg happy sangat2 ...hhehe ....


      mse kat lapangan sasar ... mmg takut bnyi tembakan ue ...
berdesing kt tlinga aku...,mle2 mmg tkot tpi mse turn skolah kteowg
dah tak takut lgi dahhh ... mmg berat senjata api ue ...best
dpt pngalaman baru mmegang SENAPANG M16 ... mmg rugi lau spew yg tak g n tarik diri ue ....


      mse time balik kteowng singgah kt PAGOH tok mkn then ,kteowng mkn satu meja ngn anggota polis iaitu EN.NASRUL dy brtugas kt TANGKAK ... mmg peramah n baik ... shinggakan mse balik ke skolah dy yg antar sbb kteowng xde transport nk amik,tpi dlm truck sempat ketawa2 ngn dia,siap ckp lau nk g GUNUNG LEDANG ckp ngn dia t dia boleh amik ..,, huhu... ..mmg baik ...tpi..ksian dy...drpd TANGKAK ke JB then pulang ke TANGKAK balik smata2 nk anta kte balik ...huhu..thanks encik ...




      
      

Zaier water effect....