Simple Name...

Tuesday, 24 April 2012

Hari Perkenalan

     Salam ..hai dah lama aku tak update blog aku ni ,huhu..korang2
aku ade cerita ..mse pertengahan bulan 4 ,skolah kte ade jemput jurulatih tok ajar kawad daerah ..mle2 cikgu tak mohon .p2 dh nk 
dekat pertandingan ,bru dyowg dtg ..aku ingatkan garang mcm KPL.HIDAYAT ..rpenyew tak ..dyowng ajar mmg best ! tahniah !

  Mle2 kteowng ngtkn dyowng ni boleh lh garang ,rpenyew baik .. sporting ..,peramah ..dan yg paling best kteowng sume anggap dyowng mcm abang2 kteowng sendiri ...hehehe ...best !! teringat n nk ulang mse latihn yg lepas ...huhuhu ...
 

  Dalam 2 hari gitu hujan yg amat lebat sangat disekolah kteowng,but kteowng redah aje ...nk main hjn lah katakan....hehe
mse ue kteowng bru rpt ngn jurulatih ...nama depa Mohd Izzat Mohd Amin dan yg paling rendah Mohd Fadhli Mohd Anuar ..
dyowng best ...ade mse brgurau , ade mse serious ....

  Samapai lah ke pertandingan yg btol ..kteowng sempat wt latihan for last minute ...tpi aku ucapkan TAHNIAH ! kat platun laki sebab dapat nombor 2/8 ..yg platun perempuan dpt nombor 7/18
mmg agak susah for platun pompuan ...

Zaier water effect....