Simple Name...

Friday, 21 October 2011

~ JAMUAN AKHIR TAHUN 2011 ~

Assalamualaikum ,ari ni eiki ade story about jamuan akhir tahun yg telah berlangsung tadi..,,aku sedih lah sebab nak berpisah ngn dyowg..,,mnelah tahu tahun depan tak jumpa lagi kew....tapi dlm seronok2 ade jgak marahnyew...eiki marah kat salah seorang budak kelas eiki..,,dah lme lah kteowng satu kelas sabar ngn dia...tpi dy BAJET BERSIH..,,SUKA KUTUK2 ORG WLAUPON ORG BAIK NGN DIA ..,,tpi yg eiki kelakar tngok mse MR.MARK dapat hadiah ..aksi dy wt org ketawa ..haha...tapi tadi kteowang mkn bubur MARRYBROWN,TOMYAM,KENTANG,NUGGET,JAJAN,AIR ASAM BOY,AIR GAS,BUAH2,KEK SECRET RECIPE,n mcm2 lagilah..seronok sangat,,dapat amk gmbo ngn mr.mark semua..nilah kenangan yg manis yg x kn dapat diulang lagi...seronok dapat amik gmbo ngn cikgu2...kawan2..hehe..mmg bestlah tadi....k lah ni aje story nyew...k love u all !!


            Nilah gambo2 untuk wat kenangan ...









              


Wednesday, 19 October 2011

~ GOOD LUCK FOR DIA ~

Assalamualaikum... ape khabar ?? hari nie eiki nk ucapkn ckit kata2 semangat eiki kat partner eiki nie ... tak lame lgi kn dy nk SPM ..SO EIKI nk dy wt yg terbaeik...n pling best sekali ..,, agar dy dpt capai cita2 sbenarnye ...eiki sayang sangat kt dia ..so,,eiki nk ucpkn good luck ...semoga berjaya k anjaku...,,solat hjat bnyk2 ..wt amal jariah..n solat fardhu jgn tnggal...n doa smoga dpt kputusn yg cmerlang ...k...eiki sntiasa beri smangat kt dia ..k bubye...







Anjaku..!!!sayang dia ...




Saturday, 15 October 2011

~HARI PERTAMA PMR~

           Assalamualaikum ,, Kaifa haluka?? kat cni Eiki nak cite ikit ,eiki bru hbes 'PMR' ,alhamdulillah sumenye brjalan dgn lancar ,, citenyew klakar ikit .,,hahaha..,, mse ari pertama ue ..,, kteowang g skolah sme2 naik vrRooOOMM2...,, pastu adelah kawan eiki nie ..,,dy terlupa nak bawak i.c ..,, so dy blik utk amk i.c dy ..,,mse ue dh lmbat..nk cepat pnye pasal ..,, motor belum berhnti lagi dy da terjun dlu ..,, so dy jatuh ..,,tu lah padahnye.,,haha..,,kaki n tngan dy abes luka ..,, paling teruk kat kaki..sehingga kini pon msih sakit n tempang lagi...,,yang peliknye..,,motor ngn aina xde pape..,,dy sowg jewp yg jatuh ..,,,yadoooii...haha..,, yg sedih nye hari tulah..hari lahirnye..,, aina kata hari lahir dy dpat yhadiah jatuh mtor..,, hahaha..kteowng dkak gler ...,, p2 kat skola wat muke sakit.,,, ksian dy...haha..,,da lah hri pertama PMR..p2 hari ue hari lahir dy ,,,n hari ue jgak ,,dy dtimpa kcelakaan..hahaha..ape laa...tpi wlauapepon..,, she remains strong ...hehe...haa...kpd pmbace2 bLog ... kita jGn lah seseKali wat persediAan di saaT2 aKhir ..haa..t jaDi cm kawan eiki nie...We must take care of things...k ni sje sesi cecitenyew...k maasalamah...

~Aku Harap Ia Tak Terjadi~

     Assalamualaikum semua...aku nk cter lah..nak luahkn isi hati aku....jew...aku pon tak tahu cam ne nak cterkan...ermm,aku ade partner,aku sayang sangat kat dia,tpi aku tak tahulah dia sayang lagi ke tak kat aku ni,aku rasa sekarang nie,sume da brubah,da tak macam dulu,cuma satu perkara aje yang aku harap ia tak kan terjadi...kalau ia terjadi,bermkna aku dah berhenti mngharap kat dia..,,n aku tak sanggup nak laluinye seorang diri..,bila aku tringat kat dia,,rse cm nk nangis.,,tapi aku tahan jew..,ksiankn aku ni..,,??aku hanya mampu berfikiran positif terhadap dia..,,tpi aku rse..,aku ngn dia cm dah tak lame lagi..,,tu yg wt aku bimbang..,dialah satu2nye hero aku..,,n aku harap aku ngn dia forever..,,tpi semakin hari,,hati aku tak tenang,,dan rse tak sedap..,aku terfikir akan berlaku jgak perkara ni suatu hari nanti..,,tpi aku berdoa..mnadah tangan ke-PADANYA . .hrap2 hari itu tak kan berlaku di suatu mase yg akn datang ..,,aku hanya insan yg lemah dsisi-NYA..,,aku tak mampu membuat apa2..,,aku hnya mmpu memohon ke-PADANYA ..,,agar hubungan ini akan terus berkekalan,,hngga keakhir hayatku...,,ALLAH akan sentiasa bersama orang yang benar2 jujur dan ikhlas dalam sesuatu hubungan ..,, INSYAALLAH ! ! ! 

Zaier water effect....